6 gânduri despre „Istoria pierduta a pamantului 7-Ce este cu adevarat luna

  1. Povestea asta cu pamantu plat, nu va suparati, dar ma face sa-mi pun tot mai multe intrebari cu privire si la celelalte subiecte abordate. Oricat ar veni cineva cu harti vechi si mai stiu eu ce tot nu pot sa inteleg ce vrea sa spuna, nu are nici o logica, de aceea vin si spun: SI TOTUSI SE INVARTE!

    • pamantul glob este o poveste pe cand pamantul plat este o realitate, ca sa reusiti sa aflati adevarul trebuie sa studiati multe lucruri. nu este usor sa scapi de spalarea pe creier care ne-a fost facuta prin scoala. trebuie numai sa ai bunavointa si o judecata sanatoasa ca sa poti sa pui in balanta absolut tot ceea ce implica aceste doua aspecte. pe de alta parte, adevarul este pus la vedere exact in acest filmuleti care explica si aduce probe stiintifice care sustin ambele lucruri. pamantul este plat si stationar, pe cand cupola, sau firmamentul sau centurile van allen au fosrma de glob. e simplu de inteles.

      • exista un documentar al unor spanioli dinainte ca flat earth society sa fie infiintata, care cu ajutorul laserelor de inalta precizie au demonstrat ca suprafata este concava, astfel apa fiind in „adancitura”, plus de asta au descoperit ca dupa fâșia Antarctica este suprafata si o alta masa de apa… cat despre luna, exista o teorie ce spune ca Luna este plasma generata de pamant si este prin printr un cordon energetic ce se rupe dupa 2046 de ani, iar jn momentul desprinderii pe planeta sunt calamitati naturale. eh acest cordon s ar fi desprins de catre planet fix in momentuk bombardamentelor de la Hiroshima. deunde putem gasi interviuri cu oamenii jn varsta ce au trait in vremea bombardamentelor si acestia neaga vreo bomba.

  2. Stimate Dle. Valentin,ceea ce ati postat Dvs ca raspuns(comentariu) reprezinta,cel putin pentru mine personal,cea mai mare timpenie si idiotenie pe care am citit-o pina astazi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s