ANGELA MERKEL SI ROSIA MONTANA

Am gasit printre prietenii mei de pe facebook o pagina care merita toata atentia, consideratia si respectul pentru munca de informare pe care o ofera celor inca adormiti care se cred norocosi ca traiesc intr-o societate cu mare tehnologie, cu mari potentiale si cu reguli si stil de viata la inalte cote.
Treziti-va din visele aeriene si reveniti in groapa de noroi in care a ajuns sa traiasca omul de azi. Un om insensibil, rau, violent, nepasator, indobitocit, asasin, mincinos, gelos, invidios, narcisist, las, tradator, doritor doar de bani, averi si de ultime tehnologii. Un om care a uitat de contactul sau cu natura, un om care maltrateaza si ucide sarmane creaturi pe care nu le intelege pentru a-si umple stomacul, pentru a se distra sau pentru a se imbraca. In putine cuvinte acestia sant cei care au devenit marii „DOMNI” ai acestei planete.
Treziti-va si ganditi, pentru ca omului indepartat de natura in care s-a nascut si din care face parte i se suprima SIMTUL UMANITATII. Goana dupa bani si averi ne transforma in ceea ce santem astazi, in timp ce simplitatea, onestitatea si bucuria iti redau inapoi principiile, bunatatea, intelegerea si omenia. Acestea sant averile cu care se nasc DOMNII, adevaratii oameni ai acestei planete in comparatie cu cei deveniti „domni” peste noapte si carora li se inchina miliarde de adormiti.
In fine..pagina se numeste: „Noua Ordine Mondiala” si mi-am permis sa iau de acolo acest articol despre planul elitei la ROSIA MONTANA.

” Angela Merkel merge prea departe și îşi reclamă rolul de stăpân al Europei. De ce s-a dus Ponta la Berlin? Ce a avut să-i comunice Angela Merkel politicianului român? Surse sugerează lucruri care ne fac pielea de găină. E foarte adevărat că majoritatea premierilor români din ultimii ani au fost chemaţi la Berlin. Adevărata miză a întâlnirii din iunie de la Berlin ar fi Roşia Montană, cu implicaţii geopolitice ameţitoare.

Pe scurt, Merkel l-a anunţat pe tânărul politician român că personaje supra-statale şi supra-politice sunt interesate de resursele de la Roşia Montană şi că ele vor fi luate oricum. Transilvania capătă în întregime calitatea de stat suveran, cu un guvern propriu instalat la Cluj. O altă variantă doar de pedepsire, ar fi declararea unei Regiuni Autonome Maghiare (RAM) cu un guvern propriu la Tg. Mureş, recunoscut rapid de ţările NATO şi în special de Statele Unite, dacă oficialii României nu găsesc căile potrivite pentru exploatarea zăcămintelor.
Ponta a fost anunţat că harta Europei de Est se poate modifica în orice moment dacă România nu face ceea ce trebuie. Alipirea Moldovei la România, dar şi pierderea Transilvaniei întregi sau crearea unei enclave maghiare în interiorul Statului Român sunt raţiuni care depăşesc o Românie în metastază. O Românie fără armată, fără economie în general, fără agricultură . Se pare că din raţiuni care nu au nici o legătură cu România sau Moldova, această unire formală se va face, întrucât UE şi SUA sunt interesate de împingerea spre Est a graniţei NATO.
În contextul în care cererile UE pentru crearea unui stat ţigănesc în Sudul României devin tot mai vocale. Laitmotivul prezent cu obstinație în mesajele lui Barroso și Merkel este federalizarea Europei, construcție extremistă • Proiectul unui Superstat european urmărește transformarea țărilor în provincii, la comanda Bruxelles-ului.
Jose Manuel Durrao Barroso, președintele UE, Herman Van Rompuy, sau cancelarul german Angela Merkel, în special când vine vorba de cel mai drag proiect al lor: federalizarea Uniunii Europene, plan prin care se prefigurează abandonarea suveranității statelor comunitare și preluarea puterii de către „elita” birocraților de la Bruxelles. Invocând o Europă progresistă și „o Uniune mai puternică”, Merkel, Barroso & Comp. (majoritatea liderilor PPE, în frunte cu Traian Băsescu) fac lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, construcție extremistă în care primează criteriul etnic și unde ideea de națiune este anihilată, prin conceptul de federalizare și regionalizare.
Conceptul de Superstat european a fost lansat însă de predecesorii naziști ai cancelarului Merkel. În 1943, miniștrii germani Joachim von Ribbentrop și Cecil von Renthe-Fink au propus crearea unei confederații europene, care ar fi trebuit să aibă o singură monedă, o Bancă unică, la Berlin, și să se bazeze pe principiul regional. Merkel susținea, că „Germania se simte profund implicată, în relația cu UE, pentru construirea deplină a viitorului Uniunii, încă de la căderea Zidului Berlinului”.
Înaintea ei, Hitler profețea că „germanii trebuie să constituie nucleul în jurul căruia Europa va fi federalizată”.Criza din Europa și politica de austeritate impusă de Berlin, prin vocea Angelei Merkel, au făcut, nu de puține ori, ca șefa Cabinetului german să fie comparată cu un adevărat „terminator nazist al Europei”. O bună parte din tezele expuse de Merkel în intervențiile publice se regăsesc în perorațiile lui Adolf Hitler, din anii ’30.
„Pentru noi, în următorii ani, sunt convinsă că numai PPE (Partidul Popular European) va putea să îndeplinească acest proiect, ca Europa să devină cel mai dinamic continent din lume, ceea ce înseamnă că trebuie să facem puțină ordine în Europa”, spunea cancelarul german la Congresul PPE de la București, anul trecut. Cu gândul la mai multă ordine și disciplină făcea trimitere și fostul lider nazist când afirma despre formațiunea sa național-socialistă că „Partidul nu trebuie să fie o constantă a opiniei publice, ci trebuie să o domine. Nu trebuie să fie servitorul maselor, ci stăpânul acestora”.Merkel, Hitler și viziunea noii Europe

Merkel și-a expus, atașamentul față de proiectul federalizării Europei, prin care toate statele vor ajunge să răspundă direct doar în fața Bruxelles-ului.Proiectul naziștilor, pus în aplicare de Barroso

Visul foștilor lideri naziști privind crearea unei confederații europene, cu o singură monedă și o singură Bancă, prinde din ce în ce mai mult contur, așa cum a avertizat Barroso: „Lumea are nevoie de o Europă care poate trimite misiuni militare pentru a stabiliza zonele care au nevoie. Să nu ne temem de cuvinte, avem nevoie să ne îndreptăm catre o federație de state”, este concluzia șefului Comisiei Europene, care a promis că,Bruxelles-ul va prezenta modelul acestui Superstat.

Același Barroso afirma, că democrația este o opțiune inutilă, probabil chiar dăunătoare, teză specifică dictaturilor. Bruxelles-ul a dovedit cum nu se poate mai bine acest lucru în cazul referendumului din România. De pe lista celor care visează la un Superstat UE, la o Europă a regiunilor, nu putea lipsi președintele UE, Van Rompuy, supranumit și „preşedintele Bilderberg”, nefiind un secret faptul că belgianul a ajuns în acest post și datorită faptului că este membru al grupului elitist secret.

Rompuy mărturisea că alături de Barroso și de șeful Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, are „planuri mari” pentru Europa. „Avem șansa de a termina o casă ridicată pe jumătate”, spunea belgianul. Despre planul machiavelic al UE de federalizare a Europei, care urmărește transformarea țărilor în simple provincii, vizându-se destrămarea națiunilor și înființarea unei conduceri unice, s-a scris și s-a vorbit mult în ultimii ani. Planul Bruxelles-ului, care ar urma să adopte, parțial, structura unor regate, imperii și colonii de odinioară, coincide, prin modul în care se urmărește cu obstinație euroregionalizarea, cu proiecte mai vechi.

Pe scurt, documentul spunea că Scoția devine independentă; o parte a Irlandei de Nord se unește cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franța; Țara Bascilor și Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide în zona de nord și zona de sud; Belgia se împarte în Flandra și Wallonia; Cehoslovacia se rupe în două; Kaliningradul va fi o zonă autonomă în cadrul Rusiei; Kosovo se alipește Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele județe Dolj, Caraș-Severin și Timiș se desprind de România și devin „o țară a țiganilor”; partea vestică a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zonă autonomă „Dniester” în cadrul Ucrainei. Practic, acest plan este pe cale de a se definitiva prin implementarea euroregiunilor.

Proiectul unui Superstat european urmărește clar regionalizarea statelor UE, inclusiv a României. Merkel, este membră în Comisia Trilaterala (Regiunea Europeana) Mugur Isarescu este marele boss al CT (si nu doar) in Romania…
http://www.trilateral.org/go.cfm?do=Page.View&pid=8 Pentru cei care inca nu stiu, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca este o universitate infiintata de spionajul iezuit cu un scop bine definit: formarea unei clase politice (si militare) loiale politicii Vaticanului.

Daca in SUA Universitatea „Georgetown” din Washington DC joaca acest rol, in Romania acest rol este jucat de aceasta universitate.
Ambele sunt patronate de „maestrii” inselaciunii, „preotii” iezuiti.

Asa ca atunci cand primea titlul de „doctor Honoris Causa” din partea unei universitati iezuite, inseamna ca Merkel in cauza a adus servicii spionajului iezuit in defavoarea tarii noastre, Romania Negocierile pentru modificarea instituţiilor Uniunii Europene au început în 2001, conducând la un alt tratat semnat la Roma, în 2004, care, deşi fusese ratificat de majoritatea statelor, a fost abandonat după respingerea de către francezi şi olandezi, în 2005.

Din păcate, clarviziunea acestora a durat doar doi ani, fiindcă au înghiţit, de bunăvoie, găluşca oferită de sataniştii mondiali în 2007, la Lisabona şi numai încăpăţânarea de moment a irlandezilor – care au fost inteligenţi şi ei în 2008, respingând prin referendum tratatul, dar s-au prostit iremediabil în anul următor – a condus la amânarea momentului ratificării creaţiei sinistrei Angela Merkel, până în decembrie 2009.

M-am exprimat continuu împotriva acestui neo-colonialism, european deocamdată, fiindcă l-am simţit creaţie a Satanei, din primul moment, ştiind că aceşti nemernici, care ne-ar vinde până şi aerul pe care-l respirăm, pe bani grei, nu ne-ar oferi nimic pe gratis în domeniul economic, urmând să vină momentul de care m-am temut încă de la început, când năucii vor uita că am acceptat, de fapt, să intrăm într-o comunitate economică, în forma României – o ţară independentă şi suverană, în care orice “legislaţie” de la centru nu putea fi decât orientativă – şi vor accepta în bloc pretenţiile murdare ale Europei de a ne face să renunţăm la suveranitate, admiţând ca România să fie dezmembrată în “regiuni”, într-un final nu tocmai îndepărtat, în opinia mea. Începe să vă fie ceva mai clar ce înseamnă, de fapt, Uniunea Europeană ?

Nimic altceva decât nucleul unui nou imperiu, cu familiile Habsburg şi Rothschild şi un papă cu un mândru trecut de tânăr fascist – ca membru în Hitlerjugend – la conducere, restaurarea sfintei glorii a monarhiei, în care rolul nostru de sclavi buni de stârpit, prin toate metodele eugenice pe care le-am detaliat, deja, pe blog, a fost definit, în clar, încă de la începuturile “civilizaţiei” şi ceea ce este absolut trist, totul se va face fără nici un foc de armă, în baza complicităţii şi absenteismului nostru.

Într-un discurs, rostit la Bruxelles, acesta susţinea că, încă din luna ianuarie a anului fatidic 1989, delegaţia Comisiei Trilaterale din care făcea parte – pe lângă cei trei amintiţi de David Icke în film, bancherul David Rockefeller, fostul secretar de stat american Henry Kissinger şi fostul preşedinte francez Valéry Giscard d’Estaing – şi ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov, pentru a-l convinge să se alăture corporaţiei globaliste – şi am senzaţia, din ce în ce mai mult, că acest cuvânt ar trebui să se scrie, de fapt, “coproraţie” – reprezentată de F.M.I. şi Banca Mondială.

Bukovsky îl cita pe d’Estaing:

“Domnule preşedinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla, probabil într-un interval de 15 ani, dar Europa va fi un stat federal şi trebuie să vă pregătiţi pentru aceasta.”,mirându-se de “profeţia” francezului, într-o vreme în care tratatul de la Maastricht din 1992, nu fusese schiţat, oficial fireşte.

În 2004, Rocco Buttiglione – candidatul nominalizat de preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertăţii şi Securităţii – era respins cu ferocitate de Parlamentul european, pe motiv că “este mult prea conservator”, fiindcă acesta se exprimase împotriva homosexualităţii.

După ce a afirmat că înlocuitorul său, Franco Frattini, avea o calitate esenţială – era mason – Buttiglione a mai susţinut, ulterior, în privinţa principiului în baza căruia funcţionează instituţiile europene, că:

“Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat – o religie ateistă, nihilistă – o religie care va deveni obligatorie pentru toţi.”

Pentru toţi cei care nu reuşesc să vadă că ne mişcăm, de fapt, în cerc şi că, în urma experimentului masonic socialist, încheiat la ordin, după cum s-a văzut mai sus, s-a accelerat procesul integrării în imperiul masonic mondial, reamintesc că cel care i-a speriat pe artizanii liberei iniţiative şi ai capitalismului galopant, Karl Marx, era, de fapt, rudă prin alianţă cu Nathan Mayer (1777-1836), fondator al Rothschild Banking Family of England.

Se leagă toate, nu-i aşa ?

Tupeul masonilor este din ce în ce mai agresiv, fiindcă acum se bucură şi de sprijinul necondiţionat al mass media, după cum şi recunoştea David Rockefeller, referindu-se la prestaţia presei faţă de deciziile Bilderberg Group:

“Suntem recunoscători conducerilor publicaţiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii, ai căror directori au participat la întâlnirile noastre şi au respectat promisiunea lor de discreţie, pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm planul nostru global, dacă am fi devenit subiecţi ai luminilor presei, în toţi aceşti ani, dar lumea este mult mai sofisticată şi mai pregătită, acum, să înainteze spre o guvernare globală…”

Cu toate acestea, sunt perfect convins că scoaterea la lumină a tuturor acestor organizaţii masonice puternice, dar, în fapt, subordonate cuiva – şi mă refer la Bilderberg Group, Comisia Trilaterală, Council on Foreign Relations, Federal Reserve, Chatham House ş.a.m.d. – este tot o manevră de scenă, menită să asigure un paratrăsnet pentru oculta mondială, în eventualitatea unui eşec de ultimă oră, atât timp cât nu par să manifeste o siguranţă deplină şi continuă să nege, pe faţă, componenta luciferică a organizaţiei şi, mai ales, identitatea “păpuşarului suprem”, păianjenul din centrul pânzei.

SURSA: https://www.facebook.com/pages/Noua-Ordine-Mondial%C4%83/143141262536653

Lasă un comentariu