Gabriela Dobrescu-Piramidele bosniace si leaganul civilizatiei actuale: Europa

In acest articol am sa va vorbesc despre  o descoperire uimitoare, care ar fi trebuit sa smulga din temelii  minciunile cu care am fost crescuti, dar nu a fost sa fie asa….inca. Descoperirea acesta colosala, nu este luata in seama de cel care aude de ea, deoarece putini pot realiza importanta si implicatia pe care aceasta proba zdrobitoare o poate avea in fata invatamintelor mincinoase pe care le primim de mici. Am citit multe articole care vorbesc despre piramidele bosniace, dar NICIUNUL nu spune clar ce inseamna cu adevarat aceasta descoperire. M-am gandit ca ar fi timpul sa facem un pic de lumina asupra importantei acestei descoperiri.

Cu totii stim ca leaganul civilizatiei actuale este atribuit de elita masonica Sumerului. Ei ne invata in scolile lor, ca civilizatia sumeriana a fost cea mai veche de pe pamant. Din aceasta cauza, nici macar un  nebun nu ar putea sa spuna vreodata ca  Sumerul nu a fost leaganul civilizatiei actuale sau ca piramidele egiptene nu sant cele mai mari si mai vechi din lume. Vrajeala si minciuni. Traim in epoca minciunilor. Ne place sa le auzim pentru ca ne gadila frumos urechile, iar din acesta cauza ignoram adevarul pe care il avem sub ochi.

Toti am fost siguri ca in timpuri antice, Europa s-a aflat pentru mult timp intr-o era glaciara. Din aceasta cauza, pe frumosul nostru continent nu a existat piciorus de om sau de animal. Soarele nu se vedea, iar muntii de gheata erau stapani pe aceste pamanturi. Toti am inghitit precum curcanii aceste aberatii, numai ca acum 15 ani, cineva a facut o descoperite care nu prea a convenit elitei.

Este vorba despre un arheolog independent, de origine bosniaca, stabilit in USA. Numele lui este Semir Osmanagic. Plecat de pe pamanturile natale, Semir lucreaza in America pentru o firma metal-maecanica, care facea componente pentru companiile de constructii. Intors acasa in vacanta, Semir inchiriaza un avion pentru a vedea de sus orasul Visoko, o localitate montana situata in apropiere de Sarayevo. In acea calatorie la inaltime, el ramane stupefiat de dealurile din imprejurimi, care aveau o forma geometrica perfecta de piramida. Curios si decis, el incepe sa studieze absolut toate detaliile acelor coline, face singur masuratori, calcule, dupa care fericit, anunta public, in 2004 ca  dealurile din preajma localitatii Visoko sant de fapt niste piramide impadurite.

 Motivul principal pentru care ajunsese la aceasta concluzie era forma lor regulata si modul artificial in care erau asezate. Aceste coline erau in numar de trei si toate erau dispuse cam in aceeasi forma in care au fost construite si piramidele egiptene.

bosnia 1

bosnia valea original

 In loc sa fie fericita de acesta descoperire, lumea academica incepe impotriva lui Semir un sir infinit de defaimari, rasete, umilinte si badjocura. Jur ca nu mi-a scapat absolut nimic din tot ce a scris la acea vreme presa internationala. Il invitau sa plece la masinariile lui din America, sa taca din gura pentru ca in Europa totul era sub gheta si nimic nu era acolo in afara ghetarilor fara sfarsit. El nu avea voie sa ii contrazica tocmai pe ei, care cercetasera si descoperisera era glaciara europeana, iar ce spun ei nu trebuie pus in dubiu chear daca bunul simt si probele spun altceva.

In ciuda acestui val de proteste nationale si internationale, Semir, se intoarce in America. Acolo cauta sponsori si voluntari dispusi sa vina si sa il ajute sa lupte impotriva autoritatilor care nu erau sub nici o forma de acord cu dezgroparea acelor constructii. Nimeni nu a crezut vreodata ca un om va putea sa adune atatea persoane dispuse sa ii imbratiseze cauza. La cererea lui Semir, oameni din toate tarile i-au scris ca vor veni sa il ajute sa inceapa munca. Din 2005, anul in care au inceput excavarile si pana astazi, nici o autoritate competenta, nici o oraganizatie arheologica sau stiintifica a elitei nu a fost interesata de acest loc. Lumea stiintifica s-a intors cu spatele si nu l-a ajutat niciodata cu absolut nimic. Semir nu s-a descurajat deloc si merge mai departe pe cheltuiala sa, ca sa descopere si sa dovedeasca ca afirmatiile sale sant logice. Astfel, a infiintat o organizatie  pe care a numit-o “Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation”.

Prin aceasta fundatie arheologica, Semir a primit bani de la oamenii din toata lumea, pentru a-si cumpara echipamentele si uneltele necesare. Ca si cand nu era de ajuns acesta palma pe care a dat-o marilor ”savanti”, in Visoko au inceput sa ajunga siruri fara numar de voluntari care doreau sa participe la excavari. In acest fel, a inceput un arheolog independent dezgroparea a ceea ce s-a dovenit sa fie o minunatie a lumii antice, chear daca mare parte din ea zace inca sub pamant. Spre disperarea lumii stiintifice si a marilor creiere luminate ale elitei,  piramidele  de care el vorbea s-au dovedit a fi reale. Asa si? Piramide sunt peste tot in lume, ce au astea de sunt asa cu mot? Pai au un mare mot, pentru ca tocmai caracteristicile lor darama minciunile pe care le-am invatat si care se mai invata inca in scoli.

Cele trei piramide au fost numite de Semir astfel. Cea mai mare a capatat numele de “Piramida Soarelui”, cea mijlocie “Piramida Lunii” si cea mai mica “Piramida Daragonului”. La fel ca si piramidele din Egipt, acestea mai au alte doua insotitoare micute care au fost numite Piramida Pamantului si Piramida Dragostei. Cele trei piramide mari, se afla la o distanta de 2,41 km una fata de cealalta si toate formeaza un triunghi echilateral perfect. Toate aceste piramide sunt legate intre ele de cea mai deasa retea subterana din lume.

bosnia valea piramidelor

Piramida Soarelui are 220 m inlatime si este in absolut, cea mai inalta piramida a lumii descoperita pana astazi. Ea depaseste cu 73 de m piramida cea mare a Egiptului, din care au ramas doar 147m, din cei 150 cati avea in original. Este acoperita de un metru de mal vechi de 12000 de ani. In acest mal s-au descoperit scoici care in timpuri antice traiau in actuala Mare Mediterana. Constructorii cunosteau o tehnologie unica, neegalata de nimeni pana astazi. In reteaua de tunele existente sub ea, s-au descoperit blocuri megalitice de piatra cu greutatea de mai bine de 8 tone. In alte tunele s-au gasit blocuri de ceramica in doua straturi care aveau incastrate in interior misterioase obiecte ovale. Multe dintre ele sunt acoperite de o scriere care seamana cu cea runica. In ceea ce ma priveste, consider ca se aseamana extrem de mult cu scrierea de pe placutele gasite la Tartaria.

bosnia ob2

Piramida Soarelui este o piramida construita in trepte, asa cum sunt construite cele mai multe piramide sud americane si este singura piramida in trepte descoperita in Europa. Tot acest complex de constructii antice, este cu mult mai vechi, mai mare si maiestuos decat celebrele lor surori egiptene. Din 2005 si pana astazi nici macar Piramida Soarelui nu a fost scoasa intreaga la lumina. Acest lucru se datoreaza in primul rand vegetatiei foarte dese care le acopera dar si lipsei oamenilor care sa duca la bun sfarsit aceasta lucrare.

Barbatul cu palarie este Semir Osmanagic

 bosnia12

bosnia6

bosnia13

bosnia4

bosnia11

bosnia3

bosnia2

bosnia 13

bosnia 9

Multi cercetatori independenti au fost sa studieze piramidele bosniace, dar nimeni nu a facut cercetari atat de minutioase si de avansate cum a facut o echipa de ingineri italieni. Acestia au sosit in Bosnia cu cea mai avansata aparatura pentru masurarea energiei si a radiatiilor.  Acestia au filmat si au pus direct pe youtube marea majoritate a descoperirilor lor. Eu le-am vazut pe toate la acea vreme si cu siguranta prin arhive mai am inca cateva dintre ele, de aceea  am sa va traduc direct ceea ce afirmau ei atunci.

“In cazul tunelelor de sub piramidele bosniace, am masurat efectele benefice ale energiei care se datoreaza urmatorilor factori: cel mai bun electromagnetism, cea mai buna frecventa de ultrasunete, 28 kHz, rezonanta Schuman de 7,83Hz, cea mai inalta concentratie de ioni negativi pana la 50 000 ioni pe cm cub, absenta radiatiilor cosmice daunatoare, ale radioactivitatii naturale, a campurilor WI-FI si de telefonie mobila. Daca la toate acestea adaugam procentul de  100% energie orgonica, putem sa confirmam ca tunele sunt locuri protejate perfect si bogate in energie benefica. In aceste tunele organismul uman isi reachizitioneaza echilibrul care il conduce catre autovindecare. Oamenii antici care au construit piramidele  stiau sa  individueze locurile cele mai bune pentru constructii, locuri cu puternice transmisii de energie naturala benefica.

Piramidele maresc cantitatea de energie emisa de sursele naturale existente si sunt puternici amplificatori de energie naturala. Trebuie sa subliniem ceva extrem de important: piramidele amplifica frecventele energetice naturale care ne sunt benefice si amplifica sau genereaza energia orgonica. Pare ca piramidele cu 4 laturi sunt cele mai benefice si mai bune pentru planeta noastra. Aceasta forma particulara a lor,  imbunatateste structura moleculara a omului, a florei, a faunei, a apei, a mancarii si a aerului, oferindu-ne mereu o mare cantitate invizibila dar omniprezenta, de energie vitala.

Am mai descoperit ca in varf, Piramida Soarelui emite o raza de energie continua cu o frecventa de 28 kH (frecventa ultrasonica) pe o distanta de 4 m. Ceva  surprinzator este ca tesele au demonstrat ca intensitatea facicolului de energie  devine mult mai intens catre varful piramidei. Aceasta, subliniaza Semir Osmanagic, contrazice legile fizicii care afirma ca energia este mai puternica in apropierea sursei.

Tinand cont de aceste date stiintifice, Osmanagic crede ca aceasta energie este emanata de un fenomen energetic necunoscut, ne-hertian. Sursa ei ar veni de undeva de deasupra piramidei nicidecum din interiorul ei. Ca multe alte fenomene misterioase descoperite in valea piramidelor din Bosnia, originea si scopul acestor activitati anomale ramane necunoscuta.”

Piramidele si constructiile antice descoperite peste tot in aceasta lume, la fel ca cele descoperite de Osmanagic, sugereaza ca acele civilizatii posedau cunostinte avansate uluitoare, pe care omul de astazi nu a reusit sa le descopere inca. Poate omul actual va putea sa le descopere daca va incepe sa studieze structurile lasate de civilizatiile din trecut. Semir Osmanagic, a adaugat cu tristete:”Poate ca incepand cu secolul 21, se va putea demonstra ca absolut tot ceea ce am fost invatati despre istoria antica e fals.”

Dupa aceasta scurta prezentare, am sa scot in evidenta ceea ce cu greu se poate intelege din aceasta descoperire deoarece omul nu e invatat sa judece, sa isi puna intrebari, sa puna cap la cap ceea ce vede sau i se spune pe sarite pentru a  face un intreg.

1)Europa a avut o era glaciala? Pai nu prea da cu ceea ce e pe teren. Cand am scris cartea “Omul nu a fost nicodata primitiv” dupa care smecherii au facut doua filme unde eu nu sunt trecuta deloc sau apar la au mai participat, desi respecta lucrarea mea punct cu punct, eu am tinut cont si de aceste descoperiri. Iata cum gandesc eu despre marea descoperire bosniaca, despre care nimeni nu vorbeste. Sa nu va aud spunand ca se stie, ca fac crize. Ce se stie?? Daca se stie de ce nu se spune ce inseamna aceasta descoperire si de ce nu se detroneaza puramidele egiptene care sunt mizilic pe langa acestea? De ce se continua propaganda cu maretia lor in loc sa se spuna ca acelea sunt facute dupa potopul care le-a inghitit pe cele europene?

-Intotdeauna m-am intrebat de ce Europa a fost denumita din cele mai vechi timpuri “vechiul continent”? De ce doar aceasta bucata de lume a avut acest nume particular? Ce s-a intamplat, a aparut inainte de celelalte continente, era diferita de ele?  Nu. Europa era numita asa datorita faptului ca aici a aparut prima civilizatie umana. Artefactele care au fost descoperite aici, au uimit pana si pe cei mai indarjiti sustinatori ai inexistentei vietii in aceste locuri. De mai bine de un deceniu, foarte multi cercetatori afirma ca, de-a lungul Dunarii, s-a nascut  prima civilizatie umana. Poate pare utopie, numai ca descoperirile unor oameni normali, nescoliti in institutiile illuminatilor, dar care pot sa judece cu propriul cap, au pus cu botul pe labe lumea stiintifica care nu mai contenea sa  ii defaimeze, asa cum au facut cu Osmanagic.

-O alta proba care le da in bot, este tocmai aceasta descoperire, deoarece aceste piramide zac sub un strat nu de pamant, ci de namol in care s-au gasit crustacei care traiau odinioara in Mediterana. Acest aspect demonstreaza ca aceste constructii au fost inghitite de un val de apa inimaginabil, generat de un potop. Nu poti sa gandesti altfel din moment ce 220 de metri de colina este acoperita in totalitate de mal mediteranean inalt de 1 metru. Deci, daca malul a ramas gros de 1 m, inseamna ca apele au fost inspaimantator de mari.

-Un alt aspect care rade cu desavarsire existenta erei glaciale, este faptul ca aceste piramide existau inaiante de acest potop care le-a acoperit in intregime. Deci, cine le-a facut traia demult pe meleagurile europene unde gheata era zero. In acest caz, sumerienii nu fost doar continuatorii civilizatiei antice nascuta in Europa nicidecaum intemeietorii ei.   

bosnia 10

bosnia 7

bosnia 11

bosnia 8

bosnia 9

-In fata acestor realitati, elita masonica mincinoasa ar trebui sa ne spuna: Cine le-a facut?  Cine traia in acele vremuri in Europa? Unde a disparut acea veche civilizatie? De ce ni s-a spus si se mai sustine inca in scoli ca in acea vreme acest continent era sub gheata? Cati ani vechime au cu adevarat piramidele bosniace daca au fost inghitite de valurile unui potop care au adus apa Marii Mediterane pe continent la peste 250 m inaltime?

2)In Europa nu exista nici o civilizatie?

-Pai cum se face ca piramidele sant construite cu materiale necunoscute, mult mai durabile si mai bune decat cel mai pur otel armat fabricat de tehnologia noastra?  Prezinta o retea de tunele subterane realizate cu o perfectiune fara egal. Unele dintre ele, nu se stie din ce cauza, au fost terminate dar apoi intrarea in ele a fost zidita. Apa curge prin ele intr-o anumita directie dar numai prin unele dintre ele. Multe au stalpi de sutinere care astazi ar fi imposibil de realizat, coridoare zidite, pasaje cu strazi pavate si peretii ziditi in piatra.

bosnia14

bosnia17

bosnia19

bosnia 18

bosnia 16

bosnia 15

-Piramidele nu se aseamana cu cele egiptene deoarece acestea sunt toate construite in trepte. Au fost pavate cu enorme dale din piatra lustruita si incastonata cu mici santulete. Zidaria toata a fost facuta fara sa aiba nevoie de mortar, din loc in loc existau puturi adanci executate cu precizie milimetrica, iar acolo unde nu erau ziduri, suprafata piramidei era acoperita tot de enorme dale din piatra. Inaltimea lor este uluitoare si nu poti sa nu te intrebi ce extraordinara  tehnologie au avut de au putut ridica la aceste inaltimi milioane de dale de piatra.  

-In interiorul lor au fost descoperite nenumarate artefacte, o scriere necunoscuta, pietre perfect rotunde taiate intr-un material foarte dur, pietre care erau intretaiate de alte pietre, mici piramide cu patru laturi scrise si multe sfere imense de piatra.

bosnia ob4

bosnia ob3

bosnia ob1

bosnia ob6

bosnia ob5

As dori sa adaug pentru suspiciosii si neincrezatorii care nu vad adevarul si nu pot mirosi conspiratia new age nici cand au probe vizibile in fata ochilor, ca aceasta descoperire a fost declarata oficiala doar la presiunea oamenilor nescoliti, pasionati de trecutul istoric al umanitatii si de adevar.

gabriela dobrescu

 

8 gânduri despre „Gabriela Dobrescu-Piramidele bosniace si leaganul civilizatiei actuale: Europa

  1. Multumesc mult pentru munca depusa in aducerea la cunostinta acestor informatii. Este extraordinar! Citind cele de mai sus si anume ca piramidele au fost acoperite de 1m de namol mareic, m-am gandit ca acest potop ar fi putut fi declansat de scufundarea noii placi descoperite Greater Adria sub continentul european. Efectele unei mari scufundari ar fi un val mareic imens, eruptii de vulcani, civilizatie distrusa de ape, exact ca-n povestile despre Atlantida… In plus, m-am intrebat mereu de ce popoarele din asia tot incercau sa populeze europa. Un val de migratii probabil nu pentru ca Europa era goala dupa glaciatiune, ci pentru ca istoria colectiva spunea ca aici ar fi ceva ce merita, i-ar astepta ceva. Cam cum e acum cu migratia in vest…

  2. Foarte interesant! Am vazut intr-o localitate de langa Fagaras, Sona se numeste, formatiuni piramidale asemanatoare celor din Bosnia, acoperite de vegetatie! Localnicii stiu de existenta lor si se exprima chiar asa: la piramide.

    • gruietii de la sona sunt mici. in anul 2016 cineva a intrat intr-unul din acei gruieti si a facut si fotografii. eu le am pe toate. este arheolog si speolog, neagreat de sistem, mai cu seama ca a ignorat basolut tot ceea ce ai au prohibit. in astfel de formatiuni este interzis sa mergi si sa cercetezi ceva pe motiv ca strici. da…stiu totul si despre ele.

  3. Nu-i decât o manipulare grosolană a lui Semir Osmanagic preluată integral fără vreo verificare, deşi Bosnia e colea, după colţ. Nu v-aţi urnit din casă/birou pentru a verifica, mai bine dăm o chestie senzaţionalistă pentru gloata de semidocţi vanitoşi. A fost o emisiune pe Discovery cu nişte arheologi care s-au dus să verifice afirmaţiile. N-au găsit decât nişte dealuri cu o vagă asemănare cu nişte piramide. Nimic din scrieri, tunele, trepte, opere de artă. Asociaţia Arheologilor din Europa o califică drept „o înşelătorie grosolană”.

    • din pacate, eu am fost in bosnia ca sa vad aceste piramide pe care le clasificati dv ca inselatorie grosolana. am impresia ca sunteti dv cel care sta in casa si habar nu are de nimic. eu nu scriu nimic pentru a crea senzationalul. eu mai intai verific ceea ce se spune. ar fi bine sa o faceti si dv, sau macar sa va informati mai mult.nu costa nimic, decat aprinderea unor neuroni care erau in ceata.

Lasă un comentariu